- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Nem akarom folytatni ezeket a dolgokat, de szerintem sokan közülünk átéltek elég kemény dolgokat, mégsem hozzák fel. Én is tudnék olyanokat mesélni, hogy szád tátva maradna órákig (nem vicc, majd jön tiv83us, aki megerősíthet benne) mégsem teszem. Mert ha ezt tenném, az csak felesleges vitákra adna okot, vagy olyan mártirkodás jellege lenne. (amilyen nem vagyok, van volt egy életem ami az enyém. Aki nem volt ott nem tudhatja mi volt velem. Ha kíváncsi rá akkor személyesen mesélek, de a történeteket nem adom írásba, mert feleslegesnek érzem, hogy rólam szóljon valami. Magyarán rájöttem, hogy jobb úgy egy közösségbe tartozni, hogy mindenki egyenlő, mintsem egyedül kívül a közösségből, kirekesztettként)
Aktív témák
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest