- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ez eddig mind stimmel - csakhogy a tisztelt érintetteknek (most még az is mellékes hogy ki kit tart annak, ez általános érvényű) ritkán esik le a tantusz, és szinte soha nem az ilyen join 'em to beat 'em jellegű figyelemfelkeltés hatására. Fel sem tűnik már ugyanis az adott környezetben. Megjegyezhetném itt pl. hogy 9, azaz kilenc nap alatt jött össze egy fél OT-re való - de lenne foganatja? Ha késelés nincs, már jó.
(De talán ne csináljunk belőle ''újabb PH! színvonala topic''-ot...
) -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Sziasztok!
Te ,aki itt vagy mostmá' 1026 napja(lehetséges hogy régebb óta olvasgatod is) tagja vagy a PH!-nak, bizti meg tudod mondani ,hogy az OT -nak miről kéne szólnia!Sztem ezt itt megoszthatnád mindenkivel hogy a te elképzelésed micsoda is lenne,mivel akárhány hozzászólást tettél itt,folyton az derül ki hogy: az off-topic már nem a régi,már nem éri meg benézni ide,és ráadásul elcsetesedett.
Szóval leírhatnád az elképzeléseidet hogy te milyennek szeretnéd látni ezt a topic-ot,mi változott az évek alatt,mert a hangviteledből és azokból a hozzászólásaidból amiket én az elmúlt fél évben elolvastam,ez a nosztalgikus lesajnálás érződik.
Én nem azért írtam le mindezt,hogy kötekedjek,hanem mert most pont itt jársz,gondoltam rákérdezek!
Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)