- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Versus69
üzenetére
Be lehet fejezni!!!!
Muszáj mindig , de mindig hozzászólni? Igaza van vladimirRnek, meglátjátoka nevét máris megy a belerúgás.
Undorító.
---------------------------------------------------------------------
Más: múltkor mesélte párom, hogy nem is tudom miylen erősítőt akart régebben csinálnai , nagy okosok lebeszélték róla, hogy ááá azt így nem lehet megcsinálni stb stb...
Kiderült , hogy a texas INstrument már 10 éve gyárt ilyet.De ááááá ezt nem lehe úgy megcsinálni , ahogy a párom mondta
----------------------------------------------------------------------
mbit nyisd meg nyugodtan.
faster :kibelezett mnitor illetve két monitorból összerakot monitor közt szvsz azért van különbség. Én is le tudom szednia tévé hátulját, de azt inkább nem kockáztatom emg, hoyg kettő tvből egyet csináljak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100% Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Akku: 100%, Normál. Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest