- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Na tök jó. egy óra múlva indulunk, megyünk bakterhallba, meg akropolisba gyereknapot ünnepelni
No meg a matek érettségiut, amit előzetes számítgatások során 83 pontos lett ...
Szal bemelegítés bakterba, majd akro, és akkor hajjaj
Remélem egy csaj lejön, akire gondolok, mert beszélgetni akarok vele 4szemközt mikor részeg 
-más-
Tök jó, tegnap megjött a frissen csinált bankzsugám. A ''pirosautórepesztanagyzöldpusztába'' sztájlt választottam, mert megérdemlem
kértem ladásat, de nem kaptam
Annyira komoly, csak meg kéne keresni azt a papírt, amire a pin kódom van felírva. csak nem tudom, hogy hova tettem 
Hihetetlen, hogy hogy repül az idő. mintha most iratkoztam volna be 9-be. és máris érettségi, nemsokára meglesz a jogsim, ha sikerül megnősülök, gyerekeim lesznek, lenyugdíjaznak, majd meghalok... Közben meg térdelés ezerrel...
Aktív témák
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgatós találkozó
- Bittorrent topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Androidos fejegységek
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
No meg a matek érettségiut, amit előzetes számítgatások során 83 pontos lett ...
Remélem egy csaj lejön, akire gondolok, mert beszélgetni akarok vele 4szemközt mikor részeg