Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Én a helyedben nem venném meg. Egyrészt a régi gép maradványai csak állnának kihasználatlanul. Másrészt az A64-esek topikja szerint az Asus A64 szinten kissé gyengén teljesít a többihez képest. Harmadrészt S754 Sempron... IMHO nem éri meg.
Szerintem még egy kicsit gyúrjál anyagilag, és vegyél egy normális alaplappal egy normális procit, ha lesz értelme. Ebben a váltásban nem igazán jutsz plusz teljesítményhez. -
Viktor77
titán
válasz
Lortech
üzenetére
Gondolod meg, de nagyon.
Én most a 6600GT-vel voltam így, tetszik a kártya, gondoltam lecserélem a 9500Pro-t. Csak egy gond van. Nem játszom egyáltalán (na jó, most PSO-zok)(a vga 200/400-ra van downclockolva). De még régebbről él bennem, hogy ha valami új dolog megtetszik (igazából a 6600 pontszámai fogtak meg), akkor megveszem. Szerencsére most már egyre jobban megállom. Most a halkításra megy minden fölös lé. -
Old Death
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
igen... most készülök házat venni -egy Stacker-t- csak még támogatóm nincs rá, keresni kell vmi szponzort...
az egész úgy történt, h egy ventirácsot akartam kivágni a gépből, lapfuróval, de ehhez le kell fogni a házat amihez a tömegem meg is felelt volna, de a ház meg adta magát... ''kicsit'' meghajlott...
mindez történt még márc.-ban és azóta se tudom normálisan rárakni az oldalapot ill. a ház tető se passzentos... meg amúgy is tele van az a bizonyos a házzal így gondoltam veszek egy újat, és ha már veszek akkor vmi olyat ami éveken át szolgálni fog...
tehát át van érezve teljes mértékben az új vásárlás iránt érzett euforikus hangulat
szerk.: majd megtanulok írni...oldy
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mindez történt még márc.-ban és azóta se tudom normálisan rárakni az oldalapot ill. a ház tető se passzentos... meg amúgy is tele van az a bizonyos a házzal így gondoltam veszek egy újat, és ha már veszek akkor vmi olyat ami éveken át szolgálni fog...