- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
igen... most készülök házat venni -egy Stacker-t- csak még támogatóm nincs rá, keresni kell vmi szponzort...
az egész úgy történt, h egy ventirácsot akartam kivágni a gépből, lapfuróval, de ehhez le kell fogni a házat amihez a tömegem meg is felelt volna, de a ház meg adta magát... ''kicsit'' meghajlott...
mindez történt még márc.-ban és azóta se tudom normálisan rárakni az oldalapot ill. a ház tető se passzentos... meg amúgy is tele van az a bizonyos a házzal így gondoltam veszek egy újat, és ha már veszek akkor vmi olyat ami éveken át szolgálni fog...
tehát át van érezve teljes mértékben az új vásárlás iránt érzett euforikus hangulat
szerk.: majd megtanulok írni...oldy
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Robotporszívók
- Jövedelem
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindez történt még márc.-ban és azóta se tudom normálisan rárakni az oldalapot ill. a ház tető se passzentos... meg amúgy is tele van az a bizonyos a házzal így gondoltam veszek egy újat, és ha már veszek akkor vmi olyat ami éveken át szolgálni fog...