Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Mellesleg suliro annyit tennék hozá a 2000, 4000, 5000 témához hogy megint nem figyelsz!
azért volt először 2000 mert a szerver nem birta de a 2000res topciok nem maiak aztán lett egy ujabb szerver ekkkor volt 4000 majd valamit még heggesztettek rajta letesztelték és birta a 10k hszt is a szerver ekkor áltunk be arra hogy MINDEN folytatás 5000Hszel nyitodik.
Te ezt felboritottad ha tetszik hanem.
Cathfaern : Akkor én kivétel vagyok? merthogy rossz elő életem volt de nem lettem bannolva és a mai napig itt nyomulok...
Mod: én a topic nyitást nem adnám moddnak!... pl jeges, Esmein, Sianis ''nagymester'' ,Vangelis, Erdaya, Integra, faster (felsorolás a teljesség igénye nélkül) nek adnám a jogot hiszen ők a ''valódi ''OFFOLOK'' Suliro csak vendég munjkás ebben a bojban de a felsorolt emberek itt köszönnek el itt kivánnak joreggelt szinte itt élnek! Valojában ez az OFF topicos társaság szerintem a PH! eggyik családja...
Mert azért van még 1-2''család'' de ez is az hát a családokba ne kontárkodjunk be szerintem...
Lehet hülye a fogalmazás szry
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest