Hirdetés
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Android szakmai topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Észrevettem ma valamit.
Van ugye a PH!nak 19 smileja. Nakérem ma szomorúan vettem észre, hogy több közülük rejtett depresszios. Konkrétan az alábbiak :
,
,
. Mihelyst kiemelitek őket, gyengébbeknek, kékessé teszitek, előjön rejtett betegségük, és egyszerre lehervad a mosolyuk. 
-
Agostino
addikt
Kicsit puskaporos a hangulat, ugyhogy lehet hogy a fejemmel játszom hogy ezt leírom : de ez a 666. hszem

-
Agostino
addikt
Jogos egyébként amit mondasz, sőt most hogy megemlítetted, mióta itt élek egyszer sem láttam azt a csókát. No nem mintha nagyon érdekelne. Most hogy belegondolok, sejtésem sincsen melyik buti lehetett az övé. De végülis mindegy. Itt a Tesco, zárnak be a maszekok, remélem ő is eltűnik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Agostino
addikt
Vannak-e itten Komlóiak?
Ha igen, akkor mondjátok már meg, mit kellett volna tegnap este ünnepelnem. Volt tüzijáték ,és nem nagyon tudtam mire vélni. Persze ha van valakinek ötlete, és nem Komlói, az is össza meg velem elképzelését.
Szerintem valami kapcsolat lehet a tüzijáték meg eközött a k*rva sok motoros között, akik ellepték a várost... -
Agostino
addikt
Bezzeg ilyen zámbódzsimis fejet mint az enyim nem sokat látni.

-
Agostino
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Ihol vagyok. Van vagy volt itt egy srác nevezetesen mbit, aki sok arccal összerúgta a port, volt aki azt mondta, hogy változtassa meg mbit az avatarát, mert nem akarja, hogy olyan legyen mint az övé. Na innen jöttem én az elméletemmel,hogy te is ilyesmi okok miatt váltogatod, de úgy látszik megbukott.

-
Agostino
addikt
Nagyon korrekt arcok vannak errefele, gimnázium után sosem hittem, hogy találok olyan jó haverokat mint a régiek, de nagyon kellemesen csalódtam. A felsőévesek nem szivóznak, sőt, egy felsőéves lány segítségvel jutottam hozzá nagyker áon a lapomhoz, meg 512 ramomhoz, ugyhogy kira.
Hajajj tuti lesz ott minden
Elteszem magamat mára, mer naon fájnak a szemeim. Nyugodalmas szépjóéjszakát kívánok Fred23, na és persze mindenki.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Eh mé' van az, hogy ilyenkor minden topic leül, meg alig van valaki talpon?

-
Agostino
addikt
Hajajj holnap reggel 7kor matekzh, vagy hogy nevén nevezzem mikroökonómia vagymi. Bár tudom hogy nem lesz túl sok jelentkező azért megkérdem : van olyan itt aki PTE-BTK szociológia szakos hallgató, I éves, és holnap zh-t ír velem?

Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,
,
. Mihelyst kiemelitek őket, gyengébbeknek, kékessé teszitek, előjön rejtett betegségük, és egyszerre lehervad a mosolyuk. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)