Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Aktív témák
-
törölt tag
re:Apol77Bővebben: link (#118)
: megtisztelsz
sajnos már 10 éve volt...nagyon szerettem mentőzni, szivesen képeztem is volna magam, de olyan aránytalanság volt a felelőség, és a fizetés között, hogy egyszerüen nem tehettem.
Nálunk az állomáson 3 szakápoló volt, abból egy mindig szolgvezt adott.
tehát a hozzánk tartozó x településből a pár hetes tanfolyam után sima ápolóként, kellett olyan feladatokkal megbírkozni, amihez igazából nem volt meg a megfelelő képesítésem.
pl. volt szülésem három is (2 'cigányasszonyos', ott sok probléma nincs, de volt egy első szülésem is), volt fejlövés, hasbaszúrás, közveszélyessel való dulakodás...stb. volt egy sikeres újraélesztésem is, egy 7-8 éves kisfiú, akit az mentőautóban, az apukájával hoztunk vissza (szülők is kaptak képzést, mert agydaganata volt a kisfiúnak
), sajnos rá 3-4 nappal meghalt a komáromi kórházban. 
én nagyon nagyra becsültem a mentősofőrőket, mivel a tapasztalatuk miatt sokat segítettek.
Aztán egyszer végighallgattam a rádióban (nemcsak én, az egész megye/körzet), ahogy egy hozzám hasonló ápoló belefutott egy problémás születtetésbe, lábbal jött a baba, és vérzett a kismama, szal végighallgattam ahogy az ápoló srác sírt a rádióba, hogy nem tud mit csinálni, és hol van már a rohamkocsi, vagy a helikopter,...mindkettő jött, de a kocsi Tbányaról, a helikopter Pestről, túl sok ideíg tartott mire odaértek, addig a srác megpróbált mindent, de egyszerüen nem tudott eleget ahoz, hogy segíthessen.
Na akkor, és ott elég volt nekem. Kiléptem mielőtt olyan terhet kellene cipelnem, amit nem bírok el.
Szal nálam maximum elismerés a mentősök, mind a sofőrök, mind az ápolók irányában.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest