- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Aktív témák
-
törölt tag
re:Apol77Bővebben: link (#118)
: megtisztelsz
sajnos már 10 éve volt...nagyon szerettem mentőzni, szivesen képeztem is volna magam, de olyan aránytalanság volt a felelőség, és a fizetés között, hogy egyszerüen nem tehettem.
Nálunk az állomáson 3 szakápoló volt, abból egy mindig szolgvezt adott.
tehát a hozzánk tartozó x településből a pár hetes tanfolyam után sima ápolóként, kellett olyan feladatokkal megbírkozni, amihez igazából nem volt meg a megfelelő képesítésem.
pl. volt szülésem három is (2 'cigányasszonyos', ott sok probléma nincs, de volt egy első szülésem is), volt fejlövés, hasbaszúrás, közveszélyessel való dulakodás...stb. volt egy sikeres újraélesztésem is, egy 7-8 éves kisfiú, akit az mentőautóban, az apukájával hoztunk vissza (szülők is kaptak képzést, mert agydaganata volt a kisfiúnak
), sajnos rá 3-4 nappal meghalt a komáromi kórházban. 
én nagyon nagyra becsültem a mentősofőrőket, mivel a tapasztalatuk miatt sokat segítettek.
Aztán egyszer végighallgattam a rádióban (nemcsak én, az egész megye/körzet), ahogy egy hozzám hasonló ápoló belefutott egy problémás születtetésbe, lábbal jött a baba, és vérzett a kismama, szal végighallgattam ahogy az ápoló srác sírt a rádióba, hogy nem tud mit csinálni, és hol van már a rohamkocsi, vagy a helikopter,...mindkettő jött, de a kocsi Tbányaról, a helikopter Pestről, túl sok ideíg tartott mire odaértek, addig a srác megpróbált mindent, de egyszerüen nem tudott eleget ahoz, hogy segíthessen.
Na akkor, és ott elég volt nekem. Kiléptem mielőtt olyan terhet kellene cipelnem, amit nem bírok el.
Szal nálam maximum elismerés a mentősök, mind a sofőrök, mind az ápolók irányában.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest