Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Trak
addikt
Aza zonnali kérdésekbe is beírtam, de hátha itt többen látják:
Már nincs több 5letem, úgyhogy felteszem itt a kérdésemet.
Van vlami különleges dolog amit tudnom kellene az Abit NF7-S alaplap integrált hangkártyájának a bekötéséről? Esetleg vlami, amiről engem nem tájékoztattak??
Összeraktam egy gépet egy ilyen lappal, de az istennek sem akar hangot kiadni magából...
Felraktam egy winXP-t SP2-vel, utána felraktam a nForce chipsetdrivert, újraindítottam, bejött a tálcaikon, rendesen tudok mindent állítani, az eszközkezelőben, és a vezérlőpult/hangok-nál nincs semmi probléma, de amikor elindítok vlamit aminek hangja van, akkor egy darab hangot nem ad ki magából gép.... A lejátszó lejátsza a filmet, zenét, mindent, de semmi hang nem jön ki a hangfalra. Próbáltam másik gépnél a hangfalat, annak semmi baja. Kipróbáltam, hátha másik bemenetre kell dugni, de egyiken sincs semmi. Sőt fülhallgatóval is teszteltem, de semmi. Pedig tényleg minden jónak tűnik, olyan mintha csak vlahol le lenne halkítva (de persze nincs), és mégsem megy.
Volt ma dolgom 2 sima NF7-es lappal, azokkal nem volt semmi gond.
Lehet, hogy nem jó az alaplap
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest