- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- iPhone topik
Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
''Az elkényeztetett hülyegyerekek, meg a baromállat, telefonáló Volvós üzletemberek, meg a 25 éves hipermanager X5-ös BMW-s f***ok meg menjenek a ... ... ... ''
sztem nem az autó típusa határozza meg, h vki szabálytalan vagy sem, ill. h milyen attitűddel vezet.
tegnapelőtt egy opel úgy jött be elém balról az elsőbbségadás kötelező tábla mögül, h állóra fékeztem tőle kb 30 centire (meg a mögöttem jövő is tőlem ugyanennyire).
ha megunta az életét, méér nem a dunának megy?
múltkor meg egy szakadt wartburg szabályosan kitolt a sávomból az m5-ösön. neki ott vót kedve bejönni, kit érdekel, h én épp útba vagyok?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az is hozzátartozik a dologhoz, h mindenki hibázhat, és nem feltétlen jár ezér' halálbüntetés...
-
jeges
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
lehet, h rosszul tudom, de legutolsó info-m szerint nincs tesztelve, meddig ''használható'' jól egy topik.
a ri-os 3-ba' állítólag már nincs az a 2ezer hsz körüli limit, ami felett iszaonyatos lassulás következik be, de 3-4ezer hsz feletti topikot nem na'on láttam még (igaz, 3ezer körüliek vannak (lásd pl. garma), de pl. az off-ot - valszeg inkább történeti és személyes okokból - 2ezer körül újranyitják).
sztem legyél te az, aki leteszteli, h meddig o.k.
Aktív témák
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Tőzsde és gazdaság
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Viccrovat
- Wuthering Waves
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-LINK RE705X AX3000 WiFi 6 Extender
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)