- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
nem feltétlenül értek egyet Veled.
Értem, mit akarsz mondani, de szvsz nem mindíg így van, sőt...
Aki baromállat, az baromállat, és úgy is vezet.
Én 21 múltam, és teljesen EU-konform módon vezetek, betartom a szabályokat, satöbbi, és, ugye a legtöbbször ez ment meg a karamboltól... mert a 40-es táblánál a múltkor én nem 130-cal mentem, hanem 40-nel, így az elém kamikaze módon bevágó hatalmas Mitsubishi dzsippet sem vertem telibe - mert betartottam a szabályokat. Ő abszolút szabálytalan volt, én szabályos, és ezért tudtam kivédeni (na jó, persze a príma fék és a télipapucs is segített azért - de ABS az nincs a kocsiban).
Az elkényeztetett hülyegyerekek, meg a baromállat, telefonáló Volvós üzletemberek, meg a 25 éves hipermanager X5-ös BMW-s f***ok meg menjenek a ... ... ... nagyon taplók és én képes vagyok ilyenen kiakadni basszus... ez a szar az egészben... mert idegeskedni annyit tesz, mint magunkat büntetni más hülyesége miatt... csakhogy a más hülyesége az Én életembe is kerülhetett volna.. nem is egyszer... vagy kétszer...
De igenis sokan vannak, akik normálisan vezetnek, csak a látványosan szabálytalankodókon jobban kiakad az ember, én pölö egész bap tudom az agyam b***ni egy reggeli ilyen hülyeségen...![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest