- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
nem feltétlenül értek egyet Veled.
Értem, mit akarsz mondani, de szvsz nem mindíg így van, sőt...
Aki baromállat, az baromállat, és úgy is vezet.
Én 21 múltam, és teljesen EU-konform módon vezetek, betartom a szabályokat, satöbbi, és, ugye a legtöbbször ez ment meg a karamboltól... mert a 40-es táblánál a múltkor én nem 130-cal mentem, hanem 40-nel, így az elém kamikaze módon bevágó hatalmas Mitsubishi dzsippet sem vertem telibe - mert betartottam a szabályokat. Ő abszolút szabálytalan volt, én szabályos, és ezért tudtam kivédeni (na jó, persze a príma fék és a télipapucs is segített azért - de ABS az nincs a kocsiban).
Az elkényeztetett hülyegyerekek, meg a baromállat, telefonáló Volvós üzletemberek, meg a 25 éves hipermanager X5-ös BMW-s f***ok meg menjenek a ... ... ... nagyon taplók és én képes vagyok ilyenen kiakadni basszus... ez a szar az egészben... mert idegeskedni annyit tesz, mint magunkat büntetni más hülyesége miatt... csakhogy a más hülyesége az Én életembe is kerülhetett volna.. nem is egyszer... vagy kétszer...
De igenis sokan vannak, akik normálisan vezetnek, csak a látványosan szabálytalankodókon jobban kiakad az ember, én pölö egész bap tudom az agyam b***ni egy reggeli ilyen hülyeségen...![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest