- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz
agrarfiatal
üzenetére
Ez miért jó? Inkább cseréld el, kaptok érte kisebb vinyót meg pénzt is. Vagy végy egy RAID-kártyát, azzal látja mind az összes gigabájtot, ha nem tévedek. Vagy rakjatok rá XP-t, akkor is.
-
lesaux
veterán
Volt valahol egy link egy hasonlóan furcsa kissrácról, akinek a képét aztán bephotoshopolták mindenhova. Nem emlékszik valaki a linkre?
-
lesaux
veterán
Nagy-nagy beharangozó, az Index címlapon hozza, hogy mostantól náluk is lehet digitálisból papírképet rendelni.
100 kép esetén 49 Ft/kép, 50 kép rendelésekor 59 Ft/kép, 50 kép rendelése alatt 69 Ft/kép.
Juhé!
Ugyanez máshol: 30 Ft, darabszámra nincs megkötés.
10x15-ös képnél 35 Ft. -
lesaux
veterán
Átmentem egy haverhoz, hogy felinstallálom a CD-írót, gondoltam, 10 perc alatt meglesz. Hát jól beégtem. 18-19%-nál lefagy a Nero. Na ja, nem volt bekapcsolva a DMA. bekapcsoltam mindkét optikai meghajtón. Tönkretettünk még egy CD-t, ezután bekapcsoltam a DMA-t a vinyón is. Innentől legalább a boot gyorsabb lett, merthogy CD-t írni azt nem lehet vele. Most már 7%-nál lefagy. Mondom, felrakok egy régebbi Nerót, azok valahogy barátságosabbak. Hátha összehaverkodunk annyira, hogy akár CD-t is írnak nekem. Azt mondja a Windows Commander, hogy disk full. Ez érdekes, mert ugyanez a program azt is mondja, hogy 2 giga szabad a 2 gigából. Amúgy 30 gigás a vinyó, nincs több részre partícionálva. bármit törlünk vagy másolunk rá, 2 giga szabad a 2 gigából. A Windows Intézője szerint olvashatatlan 1-2 fájl a CD-men. Szerintem nem, mert itthon olvasható.
Na most mitől hülyülhetett meg a gép? Mert a CD baromságait még meg tudom magyarázni pl. rossz kábellel, de a vinyóhoz én nem nyúltam.
Win 98, csökkentett módot még nem próbáltam. P3 GF2MX-szel, úgyhogy tápra se gyanakszom, sunyi programokat nem láttam futkározni. -
lesaux
veterán
Nektek szépen jön be a www.nb1.hu vagy rondán?
-
lesaux
veterán
Ezt nem bírom ki, valamelyik topicba be kell írnom. Nézzétek, mennyi modern és érdekes cucc!
Bővebben: link -
lesaux
veterán
Én majd csak 26-án meg jan. 1-jén.

Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eredeti játékok OFF topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Marathon (2025)
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- További aktív témák...
- Új Miele Triflex HX2 white 2 év garancia
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ASUS Vivobook16 Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)