- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Átmentem egy haverhoz, hogy felinstallálom a CD-írót, gondoltam, 10 perc alatt meglesz. Hát jól beégtem. 18-19%-nál lefagy a Nero. Na ja, nem volt bekapcsolva a DMA. bekapcsoltam mindkét optikai meghajtón. Tönkretettünk még egy CD-t, ezután bekapcsoltam a DMA-t a vinyón is. Innentől legalább a boot gyorsabb lett, merthogy CD-t írni azt nem lehet vele. Most már 7%-nál lefagy. Mondom, felrakok egy régebbi Nerót, azok valahogy barátságosabbak. Hátha összehaverkodunk annyira, hogy akár CD-t is írnak nekem. Azt mondja a Windows Commander, hogy disk full. Ez érdekes, mert ugyanez a program azt is mondja, hogy 2 giga szabad a 2 gigából. Amúgy 30 gigás a vinyó, nincs több részre partícionálva. bármit törlünk vagy másolunk rá, 2 giga szabad a 2 gigából. A Windows Intézője szerint olvashatatlan 1-2 fájl a CD-men. Szerintem nem, mert itthon olvasható.
Na most mitől hülyülhetett meg a gép? Mert a CD baromságait még meg tudom magyarázni pl. rossz kábellel, de a vinyóhoz én nem nyúltam.
Win 98, csökkentett módot még nem próbáltam. P3 GF2MX-szel, úgyhogy tápra se gyanakszom, sunyi programokat nem láttam futkározni.
Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest