- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Redmi 15A néven érkezett a Poco C85x újracsomagolt változata
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
marcee
addikt
Kegyetlen dolog ilyenkor egyedül maradni, nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz lesz. Pláne, hogy már csak egy söröm maradt, ha az is elfogy már csak aszut, camparit, pálinkát vagy még több unicumot ihatok. Nade sör nélkül?!
Világvége hangulatom van. Mindenki megfeledkezett rólam, vagy ami még rosszabb, nem akarnak találkozni velem.
Iszonyú szar hat és fél év van mögöttem, miért lenne a következő jobb. Komolyan gondolják egyáltalán az emberek a jókívánságokat ilyenkor? Hisznek benne? Ha igen, jó nekik. Nekem ma a családi hívásokon kívül egyszer csörgött a telefon: reklámesemest kaptam az optimusztól. Ezt nem tekintem túl jó jelnek a jövőre nézve. Most, hogy így elmerengtem egy kicsit az állapotomon, azthiszem, gyorsan iszok még valami keményet, hogy kiüssem magam mielött ellenem fordulnék.
Bocs a zavarásért, nem volt kinek elmondani a bajom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Kingston HyperX Fury DDR4 16GB ram
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- MSI Katana 15 HX B14WEK Gaming laptop 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 , FX506IU Ryzen 7 4800H, GTX 1660 Ti, 144Hz, 512gb nvme
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest