Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Instagram közösségi fényképezés
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Kukucska meg a miért moderáltuk totyikot.
Hol van oda leirva, hogy az első postban ott van minden? Általában leirjuk miért töröltünk egy totyikot. Ha nem irjuk akkor lehet azért mert már 100 olyan totyik van és megkapta az instrukciót mástól és látta is a totyikba (és Én vagy másik mod látta, hogy már át is copyzta oda a kérdését) vagy azért mert annyira off a téma, hogy az már sok. (amugy ez a milyen büdös a lábad példa miatt irtam le előre, hogy konkrétumokat írj)
Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Jogász topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hol van oda leirva, hogy az első postban ott van minden? Általában leirjuk miért töröltünk egy totyikot. Ha nem irjuk akkor lehet azért mert már 100 olyan totyik van és megkapta az instrukciót mástól és látta is a totyikba (és Én vagy másik mod látta, hogy már át is copyzta oda a kérdését) vagy azért mert annyira off a téma, hogy az már sok. (amugy ez a milyen büdös a lábad példa miatt irtam le előre, hogy konkrétumokat írj)