- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
naná hogy azért van ott a cigi ahol! nem hülyék ezek, dollár milliókat öltek a pszichológiai és marketing kutatásokba, arra hogy egy bolt, egy benzinkút shop hogy nézzen ki, milyen felépítése legyen és a cigik hol legyenek.
én ha bkv-zom, akkor szoktam ideg lenni és beszólni, azokra a gyökerekre különösen akik beszívják és mikor felszállnak a buszon fújják ki a füstöt. na erre nagyon ugrom.
de arra is amikor mellémáll és rágyújtok. ilyenkor szoktam jó hangosan rászólni hogy mindenki lássa és hallja, tömegpszichológia már csak így működik...
a cigisdoboz feliratok meg még mindig jobbak most, mint amikor majd kijönnek a színes felvágott mellkasű hulla fényképek fekete tüdővel. de ha jól tudom lehet kapni már mindenféle tokokat pont emiatt hogy ne lássa az ember
Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs