- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
''mindig az első dolgom volt hogy megkérdeztem, illetve olyan helyen rá sem gyújtottam'' - ha en ezt meg tudom tenni napi 1 doboz mellett is, akkor masok (esetleg kisebb mennyisegnel) miert nem? - ha olyan helyen vagyok es nem tudok kimenni, akkor nem gyujtok ra - pedig nekem egy ido utan (mondjuk ez nem orakban, hanem egy-ket napban merheto) fizikai fajdalommal jar
az aremelest es a reklamok tiltasat en is tamogatom, de mondjuk ezektol a feliratoktol rosszul vagyok - lassan az lesz a dobozra irva, hogy: ''megdoglesz bazdmeg''
egyebkent mondjuk az sem lenne egy utolso dolog, hogyha nem lenne minden boltban a penztarnal - a legjobban lathato helyen, ahol az ember a legtobb idejet tolti - a dohanyaru: ez talan a fiatalsag hozzajutasat nehezithetne, talan nem lenne akkora a kisertes (bar szerintem nem veletlenul van ott a cigi, ahol van)
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest