Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
miért kell egy szóban?
a szövegkörnyezetbe nem biztos hogy passzol.. -
Integra
titán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
a gyors elhasználódás érzetét kelti
-
Integra
titán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
kuka
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
rock témában absz hozzá nem értő ősbuta vagyok:(
na jó, aerosmith pump cd-m megvan, meg a metallica-metallica és az öcsém punk zenékkel rakta tele a gépet, de kb itt ki is merül nagyjából az érdeklődési köröm rock témában:))
jazz-t még nagyon szeretem.
a miles daves féle komolyabb stílust -
Integra
titán
válasz
Loretto
üzenetére
nemtom, sajon ez vica-versa
ikerházban lakunk szóval annyira nem vészes és jófej a szomszéd fater.
csak éppen a nagyobbik fia egy ostoba hülye tahó fasz...
és az apja alig van otthon így nem látja mit csinál. múltkor itthon volt és hallotta meg látta hogy mit csinál és olyat üvöltözött vele, hogy öröm volt nézni:)
én is hallgatok hangosan zenét, főleg ha grillparti van a kerben, de a szmszédék is, és ezzel semmi bajom, éjjel nekem élet van, szerencsére nekik is.
de hogy reggel nincsenek az emberek hétvégén egymásra tekintettel.... -
Integra
titán
OFF#3
Mit csináljunk a bevásárlóközpontban, amíg kedves
párunk a karácsonyi bevásárlást végzi
1. Fogjunk egy doboz kotongumit, es tegyünk egy-egy csomaggal a többi vasarló kosarába, amikor azok nem figyelnek oda.
2. Allitsuk be a vekkerórakat, hogy 10 percenként csörögjenek.
3. Hagyjunk magunk utan nyomot a veceig kiontott narancslebol.
4. Allitsuk at az osszes radiot egy polka-csatornara, kapcsoljuk ki oket, majd mindet allitsuk maximalis hangerore.
5. Rakjunk sorba M'n'M drazsekat.
6. Vigyuk at a ''Vigyazat, nedves padlo'' tablat a szonyegosztalyra.
7. Allitsunk fel egy satrat a kempingosztalyon.Mondjuk azt a tobbi vevonek,hogy csak akkor hivjuk meg oda oket, ha hoznak magukkal parnakat az agynemuosztalyrol.
8. Ha valaki megkerdezi, hogy segithet-e valamiben, kezdjunk el sirni, es kerdezzuk meg: ''Hat miert nem hagynak maguk beken??''
9. Nezzunk bele kozvetlenul a biztonsagi kameraba, es hasznaljuk tukornek, mikozben az orrunkat turkaljuk.
10. Foglaljunk le egy egesz kozlekedofolyosot azzal, hogy csatateret rendezunk be a G.I.Joe es Superman jatekokbol.
11. Mikozben a vadasz-osztalyon a fegyvereket probaljuk ki, kerdezzuk meg az eladot, hogy hol lehet antidepresszansokat kapni.
12. Csereljuk ki a tablakat a ferfi es noi vecek ajtajan.
13. Szokkenjunk osszevissza mint egy dzsungelharcos, es kozben dudoljuk a Mission Impossible dallamat.
14. Rejtozzunk el a ruha-allvanyokra akasztott ruhak koze. Ha valaki odaer hozzank amikor valogat, kialtsunk ra: ''Engem valasszon!!! Kerem, engem valasszon!!!''
16. Amikor valamit bemondanak a hangosbeszelon, vegyunk fel magzat-pozt, es sikitsuk:''Jaj, NE!! Mar megint azok a hangok!!!''
17. Menjunk be a probafulkebe, es teli torokbol uvoltsunk ki: ''Hé'! Idebent elfogyott a vecepapir!'' -
Integra
titán
Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?
1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésrol, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésrol szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy ''villanykörte'' vagy '' villany körte'' másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékrol szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különbözo villanykörtékrol lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az elozo hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz 13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézojel közé véve odaírja, hogy ''én is''
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy ''nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelott?''
13 aki azt mondja, hogy ''csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielott kérdezel a villanykörtékrol''
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet -
Integra
titán
-
Integra
titán
hidd el ismerem, nekünk is élnek kint családtagjaink.
én bemennék a követségre hiába van családom kint hiába van itthon felmutatható vagyonom...
mondjuk nekem nem célom az usa, sokkal jobb és szebb országok vannak.
de ez egyáltalán nem vígasztal azzal szemben hogy itthon mi van:( -
Integra
titán
ezt bekell kopizzam nagyon ott van, a szerző Inner Circle az indexről!
Mit hallok? Viharok lesznek vasárnap??? Talán egy jó kis jégeső is befigyel a futamra? :o) Ezek a porcelánbabák még nem tudják, milyen egy frankó augusztusi jégeső, tojásnyi jégdarabokkal... kíváncsiak vagytok, mit szólnának hozzá? :o)
Michael SCHUMACHER: (nem szól semmit, csak vágtat a depóba, mert tudja hogy már készen van a taktika, amivel garantáltan az élre kerül és abszolút garantáltan nem kell hozzá előznie)
Rubens BARRICHELLO: ''Halló, Ross? Igen, én vagyok, ugye nem zavarlak? Nem beszélsz Májköllel a másikon? Ja jó, azt hittem zavarlak. Biztos nem? Szóval először is kézcsók a mamának, aztán meg azt akartam kérdezni, Ross, hogy majd valamikor ráértek a boxban? Persze mikor Májköl már cserélt kereket. Apropó Májköl, még mindig nem beszélsz vele a másikon? Jó, csak megkérdeztem, nehogy zavarjak. Szóval arra gondoltam, hogy nekem is kéne új gumi, ha más dolgotok nincs éppen. Szóltok majd? Jaj, tök rendik vagytok. Nem, nem sürgős! Csak intézzétek el Májkölt meg ami dolgotok még van. Csak lécci tényleg szólj majd rám! OK, nem zavarlak tovább, hátha keres majd Májköl is. Mégegyszer kézcsók a mamának, tök finom volt a babletykó, na szia Ross és üdvözlöm Májkölt ha beszélsz vele!''
Jenson BUTTON: ''A rohadt életbe Richards, a f*szért kell elb*szni a maradék versenyeimet a BAR-nál ilyen hülye jégesőkkel!!!''
Takuma SATO: ''Bombáztok, rohadékok? DE EZ SEM ÁLLÍTHAT MEG EGY KAMIKÁZÉT, BANZAAAAIIII!!!''
Juan-Pablo MONTOYA: ''Ha már egy fucking gokartpályájuk van, legalább lenne fucking fedett!''
Antonio PIZZONIA: ''Te meg henyélsz otthon a rohadt pihepiha ágyadban, mi, Ralf, míg én itt szívok helyetted???''
Fernando ALONSO: ''Hmmm... dimbesdombos pályán vagyok, rossz idő van, már csak egy baleset kell dupla sárga zászlóval, és beledurrantok ezerrel! Mit csináljak, régi mániám...''
Jarno TRULLI: ''Kicsit kopog a sisakomon a jég, de tojok rá, csak elkörözgetek itt, nem csinálok semmi extrát és megint bucira verem Fernandót.''
Kimi RAIKKONEN: ''Istenem, csak nehogy letörjön valamit a jég erről a tragacsról!''
David COULTHARD: ''Jég, jég, nagy dolog... ti is csak kockák vagytok! TÉRDRE URATOK ELŐTT!!!''
Mark WEBBER: ''Mi a fenét keresek én itt, a földgolyó másik odalán kéne kergetnem a kengurukat, ötezer kilométerre a legközelebbi jégtől, basszus...''
Christian KLIEN: ''A fene gondolta volna, hogy itt a pusztán, a csikósokon meg a szürkemarhán kívül jég is van, ezt még egy prospektusban se láttam...''
Olivier PANIS: ''Hm, Monaco is így kezdődött, aztán a végén győztem... PADLÓGÁZ!!!''
Ricardo ZONTA: ''Azért ez a Cristano is tudja, mikor kell lelépni!''
Giancarlo FISICHELLA: ''A fenébe, ezzel annyi a 420 litert tankolós taktikámnak!''
Felipe MASSA: ''Milyen ismerős, a Ferrarit Fiorinoban mindig hóban-jégben teszteltük Lucával!''
Nick HEIDFELD: ''Ez is a rohadt Kimi hibája, bezzeg ha én ülnék a McLarenben!''
Giorgo PANTANO: ''Jézusmária, megint mit b*sztam el? (rádión) Eddie, ne menjek a boxba, hogy ne sérüljön meg a verda?''
Gianmaria BRUNI: (leállítja a kocsit és eldobja a kormányt): ''Ilyen időben és ilyen autóval NEM LEHET VERSENYEZNI!!!''
BAUMGARNTER Zsolt: ''Öőőőő...'' -
Integra
titán
na lehet hogy jól átvertek...
becsöngettek nemrég az irodába feljött egy tiszta autóolaj kezű faszi és pénzt kért fékolajra, mert lerobbant az autója és alig maradt nála valami a vontatási díj után.
adtam neki kemény 3100ft-ot hogy kipótoljam a hiányzó részt.
megígérte hogy 4-fél5 körül visszahozza és hoz még vagy 20 üveg kovászos ubit is, mert hogy zöldség kereskedő.
kíváncsi vagyok...
Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest