- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
Aktív témák
-
Integra
titán
ezt bekell kopizzam nagyon ott van, a szerző Inner Circle az indexről!
Mit hallok? Viharok lesznek vasárnap??? Talán egy jó kis jégeső is befigyel a futamra? :o) Ezek a porcelánbabák még nem tudják, milyen egy frankó augusztusi jégeső, tojásnyi jégdarabokkal... kíváncsiak vagytok, mit szólnának hozzá? :o)
Michael SCHUMACHER: (nem szól semmit, csak vágtat a depóba, mert tudja hogy már készen van a taktika, amivel garantáltan az élre kerül és abszolút garantáltan nem kell hozzá előznie)
Rubens BARRICHELLO: ''Halló, Ross? Igen, én vagyok, ugye nem zavarlak? Nem beszélsz Májköllel a másikon? Ja jó, azt hittem zavarlak. Biztos nem? Szóval először is kézcsók a mamának, aztán meg azt akartam kérdezni, Ross, hogy majd valamikor ráértek a boxban? Persze mikor Májköl már cserélt kereket. Apropó Májköl, még mindig nem beszélsz vele a másikon? Jó, csak megkérdeztem, nehogy zavarjak. Szóval arra gondoltam, hogy nekem is kéne új gumi, ha más dolgotok nincs éppen. Szóltok majd? Jaj, tök rendik vagytok. Nem, nem sürgős! Csak intézzétek el Májkölt meg ami dolgotok még van. Csak lécci tényleg szólj majd rám! OK, nem zavarlak tovább, hátha keres majd Májköl is. Mégegyszer kézcsók a mamának, tök finom volt a babletykó, na szia Ross és üdvözlöm Májkölt ha beszélsz vele!''
Jenson BUTTON: ''A rohadt életbe Richards, a f*szért kell elb*szni a maradék versenyeimet a BAR-nál ilyen hülye jégesőkkel!!!''
Takuma SATO: ''Bombáztok, rohadékok? DE EZ SEM ÁLLÍTHAT MEG EGY KAMIKÁZÉT, BANZAAAAIIII!!!''
Juan-Pablo MONTOYA: ''Ha már egy fucking gokartpályájuk van, legalább lenne fucking fedett!''
Antonio PIZZONIA: ''Te meg henyélsz otthon a rohadt pihepiha ágyadban, mi, Ralf, míg én itt szívok helyetted???''
Fernando ALONSO: ''Hmmm... dimbesdombos pályán vagyok, rossz idő van, már csak egy baleset kell dupla sárga zászlóval, és beledurrantok ezerrel! Mit csináljak, régi mániám...''
Jarno TRULLI: ''Kicsit kopog a sisakomon a jég, de tojok rá, csak elkörözgetek itt, nem csinálok semmi extrát és megint bucira verem Fernandót.''
Kimi RAIKKONEN: ''Istenem, csak nehogy letörjön valamit a jég erről a tragacsról!''
David COULTHARD: ''Jég, jég, nagy dolog... ti is csak kockák vagytok! TÉRDRE URATOK ELŐTT!!!''
Mark WEBBER: ''Mi a fenét keresek én itt, a földgolyó másik odalán kéne kergetnem a kengurukat, ötezer kilométerre a legközelebbi jégtől, basszus...''
Christian KLIEN: ''A fene gondolta volna, hogy itt a pusztán, a csikósokon meg a szürkemarhán kívül jég is van, ezt még egy prospektusban se láttam...''
Olivier PANIS: ''Hm, Monaco is így kezdődött, aztán a végén győztem... PADLÓGÁZ!!!''
Ricardo ZONTA: ''Azért ez a Cristano is tudja, mikor kell lelépni!''
Giancarlo FISICHELLA: ''A fenébe, ezzel annyi a 420 litert tankolós taktikámnak!''
Felipe MASSA: ''Milyen ismerős, a Ferrarit Fiorinoban mindig hóban-jégben teszteltük Lucával!''
Nick HEIDFELD: ''Ez is a rohadt Kimi hibája, bezzeg ha én ülnék a McLarenben!''
Giorgo PANTANO: ''Jézusmária, megint mit b*sztam el? (rádión) Eddie, ne menjek a boxba, hogy ne sérüljön meg a verda?''
Gianmaria BRUNI: (leállítja a kocsit és eldobja a kormányt): ''Ilyen időben és ilyen autóval NEM LEHET VERSENYEZNI!!!''
BAUMGARNTER Zsolt: ''Öőőőő...''
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Filmvilág
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest