Hirdetés
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
Aktív témák
-
Én egy hős vagyok ! Megmentettem egy csinos lányt egy elvetemülten gonosz méhecskétől ! Buszmegállóban voltunk,előttem az álcázott királylány,testén pedig a szemem,majd női fegyvertárának apró kellékein.Mikor a MANGO-s ( reklám helye ) táskáját néztem,feltűnt,hogy egy kifejlett,ádáz méh rárepült a táskából kilógó ICE-TEA-re ( újabb reklám ),és lassan alámerült a rúzsok,parfümök,és szemhéjfestékek drága palotájába.Ekkor történt,hogy az Nvidia techdemóból ismert tündérnél is tündéribb,de erősen arra hajazó nőci a táskájába kezdett nyúlni ! Rögvest megállítottam határozott,de kedves szavakkal,melyekben legalább két kiló sárm is volt,és a táska méhecskétlenítésére buzdítottam.( Magam nem vállaltam,hátha megszúr,de lelki támaszként végig ott álltam mellette ).Előszörre nem is lett meg a méhe,és láttam nekem rendelt nőm szemében a határozatlanságot:''Ez a szuperjóképű,gáláns,értelemtől csillogó tekintetű,megnyerő modorú Adonisz hogy tévedhetett ?''( Vagy valami hasonló ). De persze végül kirepült az a fullánkos,és el is hagyta a táskát,a tündér pedig megköszönte figyelmességem:''Megcsípett volna,köszi,hogy szóltál !''
Várom hősiességem magasztalását minden kedves PH-s emberkétől,mert úgy érzem,nem kaptam tettemért elég elismerést.( Még le se cumizott ott helyben ). :))
Aktív témák
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest