Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Nyugi. Az ilyen időszakok mindig el szoktak múlni. Mondjuk én már 3 éve úgy vagyok minimum, hogy addig emlékszem szeretettel a szüleim lakására, míg haza nem megyek, de velük nem nagyon van bajom. (ami van, azt nem mondanám a szemükbe, túl nagy lenne nekik a sokk, nekem a szégyenérzet utána)
Barátnőm nekem sincs, de jó barátaim vannak, habár ritkán futunk össze. Az ok? Baromira nem járok társaságba... Tudom, hogy bennem van a hiba.
Ja, és sokat segít, amikor az ember először költözik el otthonról. Én az egyetem miatt ezt 6 éve megtettem, azóta sokat változtam (nem feltétlenül előnyömre :P), és ez kellett ahhoz, hogy nyugodtan merjek szembenézni a (magam által irányított, remélem...) sorsommal - vár ez nem a jó szó.
Szóval nyugi. El fog múlni. Kezdetnek éjjel sétálj egy nagyot és szellőztesd ki a fejed.
Aktív témák
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 Pro - mobilportré
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest