Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
taltos
senior tag
Sziasztok!
Csak azért nem teszem OFF-ba ezt a hozzászólást, mert ez pont egy OFF topic. :)
Szóval én nem nagyon szoktam kibukni topicokon, de most iszonyúan felhúzott ez:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=73998&start=0[/L]
Egyszerűen kezd egy az egyben sz*r lenni a PH, mióta mindenhol reklámozva van. Megőrülök, hogy már tényleg minden hülyeségért topicot nyitnak az emberek. Nekem nincs olyan véleményem, hogy ez egy HARDVER oldal, és ezért itt csak ezzel kapcsolatos dolgokat szeretek olvasni, mert jó a lazítás, főleg ha érdekesek a témák. De úgy érzem, hogy egyre bugyutább topicok nyílnak, ami ellen már a moderátorok sem tudnak semmit tenni, mert
[1] Ha bezárják, attól még ott marad
[2] Hiába vannak a rendeltetészerű topicok (pl. Miért zártuk be, Moderátort keresek, stb.), az ujoncok, mire kiismerik a Ph!-s berkeket, jobb esetben is túl vannak 5 értelmetlen topicnyitáson
Én nem teszek senkinek szemrehányást tenni, nem hibáztatok senkit, nem tudom a megoldást és nem is szerettem volna a fent említett topicban sem flame-t indítani. Csupán le szerettem volna írni a bánatomat úgy, hogy azt mások is olvassák (és mivel soha nem szoktam olvasni OFF topicokat, így azt sem tudom, hogy kik fordulnak itt meg...).
Kösz a türelmet!
(egy bánatos ''ős'' Ph!-s) :)
Szerk: A végére még tettem egy szmájlit, hogy az egyébként komoly hangulatomat kicsit vidítsam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 95% akku 2 év garancia
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest