- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mégsem lesz Sony autó
Aktív témák
-
Bash
őstag
Üdv mindenkinek, élek! :)
Charley továbbállt. Több, mint másfél napig úgy volt, hogy közvetlenül nálunk fog partot érni, de az utolsó órákban fordult egyet, és így tőlünk kb. 70 mérföldre délre ért partot 145 mérföld/órás (233 km/h) széllel a 4-es kategóriájú hurrikán. Punta Gorda-n elég nagy pusztítás volt, többen meghaltak. Nekünk is evakuálni kellett, a házünk a B zónában van, a melóhely a C éd D zónában. Az A, B és C zónákban élőknek kötelező volt elhagyni házukat péntek reggel 6 óráig. Munkahelyről is el kellett volna mennie mindenkinek, végül a nagy tanácskozásoknak az lett a vége, hogy maradunk. Ezúttal szerencsénk volt. Csütörtök délután 3-tól péntek éjfélig dolgoztam, közben aludtam 1,5 órát. Tegnap éjszaka hazaértem, aludtam 3 órát, és nemsoká megyek dolgozni megint. Két napig előtte csak pakoltunk, most legalább egy hét lesz, mire visszakerül minden a rendes helyére.
Aktív témák
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Horgász topik
- Hyundai, Kia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Apple iPhone 14 128gb - Erősen használt, kamera nem működik, akku 85%
- Apple watch SE 2 44mm cellular akku 100%
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest