- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Igen, hogy őszinte legyek, pont ez jutott nekem is az előbb az eszembe.
Csak aztán visszanéztem, s nekem úgy tűnik, hogy van különbség. Ugyebár GIOVANNI! azzal indít, hogy ''Na, most már mindenki kibontakozhat?'', ezzel kifejezve azon szándékát, hogy na akkor most irogassunk látástól vakulásig. Ugyebár ebbe belejátszik, a duma topic előzmény is. Ráadásul Janatiék olyan témáról kezdtek el beszélgetni, amiről a ''köz'' nem tud semmit, nem hiszem, hogy kettejükön kívűl bárki is tudná, hogy kiről/miről beszéltek. Ezért (kettejüket leszámítva) mindenkinek haszontalanok azok a hozzászólások.
Viszont a topic végén található beszélgetésem tildy-vel (mint tildy is írja) valamennyire kötődik a PH!-hoz, de ami szerintem fontosabb, hogy mindeki érti miről beszélünk (az, hogy érdekli-e vagy sem, az már más lapra tartozik), tehát kettőnkön kívűl más számára is lehet ''értékes'' hozzászólás.
Amiket te írtál, azokkal semmi gond. Az tökéletesen beleillik ide az OFF TOPIC-ba, sőt, még egy moddal foglalkozó szakmai topicba is. -
tildy
nagyúr
Azért azt vedd figyelembe, hogy nem 15 hozzászóláson keresztül megy ez.Míg nálatok igen.Másrészt : az hogy ki milyen csaj hol satöbbi, szal engem spec nem érdekel, nem tudom másokat mennyire vagy hogy..Nem nekünk sem szabad, és amint látod már ez a szövegem sem egy-két soros.Talán az , hogy ki mehetne el moderátornak(akár, persze ez nem énrajtam függ sőt) talán kicsit jobban PH!-hoz kötödő téma .
Egyébként meg ha már idézel, akkor ne a neked tetsző dolgokat ragadd ki, az eredeti szöveg ez volt:
pl. ha sokszor van egymás után 1-1,5 soros hozzászólás, az már bizony chat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple Magic Trackpad 2
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs