Hirdetés
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Khmmm.. :) Milyen papírt tudsz szerezni? Kishajóvezetőit?
-
b.bone
senior tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
igen. 5 lóerő fölött kell. víziálltassági-nak hívják asszem. de hogy helyesen írtam-e nem tudom. valszeg nem:B
-
b.bone
senior tag
Mivel van itt a PH!-n már mindeféle topic ezért nem filóztam rajta sokat ,hogy megnyissa-e ezt:)
Megjött a jó idő. Lehet menni pecázni. Csónakra meg futóra most tettem szert:D
Már csak a motor hiányzik. Van egy Thomos-om de az ritka sz@r ,nagyon szégyelős ha van látó távolságon belül másik ember egyből leáll. Indítani már nem is lehet amíg le nem hül. Nevelni meg már unom. Szóval szeretnék venni egy új motort. 5 lóerősnél nem kell több, jogsi miatt. Rövid saftos kell ,4 ütemű és vízhűtéses.
Amiket néztem az Jonson, Mercury, Suzuki. De egyáltalán nicns tapasztalatom az ilyen jobb motorokkal. Esetleg tudja valaki melyiket érdemes választani?
Van valakinek bármelyikről pozitív illetve negatív tapasztalata, véleménye?
első szempont a megbízhatóság. második a lóvé ,de azért mindkettő számít.
Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest