Új hozzászólás Aktív témák
-
geriba
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni a következő ügyben:
Az f12011 játékkal játszva high/ultra beállításokat alkalmazva (3840*1080-as felbontásban) minden alkalommal lefagy a program néhány perc játék után,ezért gyanítom, hogy a tápegységem (Corsair VX 450) nem elég az új videókártyámhoz (konfig: i5 750,Radeon HD 6970,EyeFinity rendszerben használva ).
Lefuttattam néhány tesztet az OCCT-vel, a CPU OCCT fülre kattintva, és észrevettem, hogy a +12V-os ágon mért feszültség nagyon ingadozik:[link]
Lefuttattam a tesztet a POWER SUPPLY fülre kattintva, ott viszont a +12V-os ágon mért feszültség nem esik 12 V alá:[link]
Tudná nekem valaki értelmezni a grafikonon látottakat? Nem igazán tudom, hogy mi a különbség a két lefuttatott teszt között, és így nem tudom eldönteni, hogy baj van-e a tápommal, vagy csak kevés a teljesítménye ehhez a konfighoz, illetve máshol keressem a hiba okát.
Köszönettel: geriba
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Napelem
- Androidos tablet topic
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest