Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
Kamerakft-nél jártam tegnap hogy feltegyenek 70-200ra egy szűrőt. Kibontja az illető, nézegeti nézegeti.. mondom feltehetnénk? Mert mennék a következő busszal. Próbálgatja próbálgatja hát nem fél mm-errel kisebb volt a napellenző azon mérete mint az objektívé?
Oké rendben megy megnézi hogy melyik napellenző kell hozzá. 5 perc múlva: igen ez kell hozzá. Megemlítem neki a fókusz dolgot aztán mondta hogy mivel nem egy gyárban készülnek "utángyártottnak" is nevezte ezért érdemes beállíttatni már kapásból a gépet és az objektívet a megvételkor. Ez mind szép és jó, de ha én veszek használtan egy sigma tele objektívet és netán gari nélkül venném akkor fizessek érte azonnal hogy beállítsák. Vagy hogy is megy ez? 
(#13986) sanyixXx: most nézem ez a lencse nagyságrendileg 800 gramm
mire megkészül a 70-200 f/1.8 az maga egy komoly mérnöki alkotás lesz. Márpedig előbb utóbb elkészítik (kíváncsi leszek a súlyára
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Rode videomic GO mikrofon
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Oké rendben megy megnézi hogy melyik napellenző kell hozzá. 5 perc múlva: igen ez kell hozzá. Megemlítem neki a fókusz dolgot aztán mondta hogy mivel nem egy gyárban készülnek "utángyártottnak" is nevezte ezért érdemes beállíttatni már kapásból a gépet és az objektívet a megvételkor. Ez mind szép és jó, de ha én veszek használtan egy sigma tele objektívet és netán gari nélkül venném akkor fizessek érte azonnal hogy beállítsák. Vagy hogy is megy ez? 
mire megkészül a 70-200 f/1.8 az maga egy komoly mérnöki alkotás lesz. Márpedig előbb utóbb elkészítik (kíváncsi leszek a súlyára
)