- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
Ha védelemre kell akkor protector szűrőt érdemesebb használni, én kenko-t vettem a drága obikra, az ördög nem alszik, és erről nyugodtabb szívvel törlöm le a koszt.
-
Jinxx
senior tag
Ízlések és pofonok. Van aki azt mondja, jó az, véd, meg szűr jól úvét, de szerintem csak jobban porosodik, engem idegesít is, nameg ha az ember használ napellenzőt, az is véd valamit a mechanikai behatások ellen.. Hozzáteszem felnőtt, felelőssége tudatában lévő ember nem dobálja a cuccait, így nem sérül a frontlencse sem. Volt már lassan vagy 30-40 obim, mindre tudtam vigyázni. Az első kitobinál használtam uv-t, de egy hét múlva ment a kukába.
-
ottkar
addikt
A K bajonettes optikák 98%-ban simán feltehetők a gépre. Csak a más csatlakozójúhoz kell adapter. Már írtam hogy nekem 28 éves K-s optikám is van úgy áll rajta mint Katiban a ......! És mindent amit az optika tud a gépen használni is lehet. Ebben az összes márka között a Pentax a legjobb.
-
adik
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged