-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Hajaj! Én most szerintem nagyon jó tanácsot adok neked. Cserélhető optikás géppel ne kezdj bele, mert:
1. az említett célra nagyon drága, spéci felszerelés kell, ami több 100e Ft. Fél milla alatt nem áll meg.
2. a hozzászólásaidból kiderül az is, hogy nem igazán értesz a fényképezőgépekhez.
3. azt a fényképezőgépet nagyon alaposan be kell állítani, hogy jó képeket kapjon az ember olyan fényviszonyok mellett.Minden más esetben csak szarból építesz várat, úgyhogy én szerintem bele se kezdj... ha nincs 1 millád felszerelésre + még egy fél egy nagyon jó tanfolyamra.
Van még egy kivétel: menj közel...
Ez a srác már fotózgatott ilyen helyen: sztyui2. Kérdezd meg priviben.
-
ottkar
addikt
Inkább nagyobb maximális gyújtótávolságra!.Ha távolabbi témákat akar "közelhozni" félénk állatokat madarakat fényképezni akkor kiterjeszti a zoomot a nagyobb gyújtótávolságok felé.Pld a 18-55 alapoptika mellé vesz egy 70-300-as zoomot.Attól is függ hogy mennyit akar költeni, vehet Sigmát Tamront ami 30 ezer körül van de nyilván nincs olyan tudása jósága mint egy 200 ezres optikának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest