- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew31
senior tag
válasz
deja vu #16386 üzenetére
Szerintem, mióta 5 év a garancia (más minőségbiztosítási rendszer?), azóta ritkán fordul elő hogy pontatlan lenne. én a boltban kipróbáltam egyet, az jó volt, azután, 1 hétre rá rendeltem egyet (nem azt küldték el) és az is jó...
Amúgy, ha 10-nél jár ismerőse, biztosan az obik rosszak?
Dr V: Az, hogy GER-ban van csak Tamron szerviz, nem a Tamronra nézve gáz...
-
*Ropi*
félisten
válasz
deja vu #16389 üzenetére
KTTech nem tudom kiről írhatott (nagyjából közös az ismeretségi körünk fotós vonatkozásokban), de majd megkérdezem tőle. 10 db-ra biztosan felfigyeltem volna én is...
Fórumokra általában azok írnak be kérdezősködni, akiknek valami bajuk van az objektívvel. Ha nincs, akkor minek írnának? Csak használják boldogan.
Szóval nem releváns statisztika.
Egyébként nekem is volt ~5 éve Canonon egy hibátlanul pontos példányom. Akinek eladtam, az ő vázán is tökéletes volt.
-
TayRol
nagyúr
válasz
deja vu #16389 üzenetére
tele van a net olyan véleményekkel, amit csak összeolvastak/hallottak a userek. meg a szomszéd-szomszédjának az ismerőse mondta.
aki hallgatott ránk, és az itt levő emberkék tapasztalatira hagyatkozott az nem csalódott. illetve a régebbi példányok voltak gázosabbak, mostanában már nem jellemző.szép estét.
-
zolka78
senior tag
válasz
deja vu #16383 üzenetére
2,5 éve használom Canon vázon. Egy hibája van csak, hogy vásárláskor jobban meg kell nézni mint a váz gyártója által gyártott obikat. Én használtan vettem de nem csalódtam. Amit tényleg problémának tartok a tami obiknál, az az hogy németekhez küldik szervizelni ha gond van, hosszadalmasabb procedúra. Itt vannak olyanok akiknek még a helytelen fókuszú obikkal is érdemes volt foglalkozniuk, még akkor is ha németeknél kalibrálták, mert egyszerűen 1-2 tami obinak nem nagyon van ár/értékben vetélytársa.
-
Freddy76
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 Mark II kit objektívvel, Canon BR E1 távkioldóval, 5680expo-val
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Nikon Z6 - Full Frame milc fényképezőgép - Z 6
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest