- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
JohnyBlue #10359 üzenetére
A többi helyen egy árban van a Nikonos és Canonos bajonettel szerelt példány. Lehet, hogy megérne egy telefont a bolt felé, hogy létező termék-e, s ha igen, be tudják-e szerezni Nikon rendszerre...bár forceberg mester kommentjét olvasva kicsi lesz rá az esély.
Ettől függetlenül, akit érint, egy próbát megér.Így viszont szvsz jól van árazva a G-s 85-ös. Sajna nekem nem elég a D. Nincs built in AF motor a vázamban.
-
gab.m
senior tag
válasz
JohnyBlue #9954 üzenetére
Nagyon nagy a VC-nek az előnye, egy fényerős obinál meg pláne, de sajnos a tesztekből az derül ki, hogy komolyan a képminőség rovására megy. Ki kell próbálni. Ha használtan veszed, akkor ne gondolkozz, csapj le az első példányra ami jó állapotban és áron van, korrekt eladóval, és így el is dőlt, hogy melyik verziót veszed. Ha boltból veszed, akkor csak rajtad áll a dolog, döntsd el melyik a fontosabb: a még kevesebb fénynél is lehetséges fotózás, vagy a valamivel jobb képminőség.
Egyébként ár/érték bajnok az obi, ennyi pénzért, 2.8as fix blendével, és gyönyörű rajzolattal a nem-profi fotósok legjobb választása szerintem, a Tamron 28-75el egyetemben. -
zolka78
senior tag
válasz
JohnyBlue #8390 üzenetére
Én ilyenkor leszoktam tenni a sört, vagy átpasszolom a feleségemnek amíg obit cserélek
. Igen is elég sok helyzet lehet amikor kisebb látószögre van szükség még egy egyszerűbb kiránduláson is. Ha használtan vásárol akkor az már nem is 30000. Ha az ember nem kalkulálja bele az obi cserét egy DSLR rendszernél akkor nincs is szüksége rá, kell egy kis kompakt és már lehet is a hátizsáknyi sört cipelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest