- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz
pcsaba1981 #9499 üzenetére
nekem sigma 17-70-em van, használtan 50-60 körül hozzájuthatsz a régihez, de abban nincs stabi és nem hsm. Én szeretem, a képe azt mondják (és szerintem is, bár én sem vagyok nagy spíler) jobb a kitobinál. Az újban van IS és HSM motor, én most azt venném, de az újan 120 körül van használtan nem is nagyon láttam. a 2.8-as fényerő csak 17mm-en van, 19-en már alatta, ezért ha fényerőset akarsz akkor inkább a 17-50 f2.8. a sigmának az átfogása az erőssége szerintem. a canon 15-85 meg közelíti az L-es obik minőségét, később én is erre szeretnék cserélni csak eléggé borsos. szvsz ha megengedheted a 15-85-öt akkor a 17-70 szerintem kiesik a fent írt csak kezdő állásban van 2.8 miatt. utána tkp megegyezik fényerőben a kettő. összességében ha elég az 50 vég, akkor 17-50 vagy 17-55 f2.8-al jársz a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged