Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
forceberg:
1. Köszi, választottam.
2. Esetleg egy Sigma 18-50mm f/2.8 EX DC HSM Macro? Most e között, és az általad ajánlott Tamron 17-50/2,8 között vacillálok. Árban tök ott van mindkettő. A Tamronban ugyan van képstabilizátor, de itt eléggé lehúzták. Ugyanezen az oldalon a Sigmánál a HSM hiányát emelték ki, de a linkelt modellen már az van. Ellenben nekem a CA elég nagynak tűnt a Sigma esetén.
A nagyobb átfogást elvetetem a minőség miatt. Inkább próbálok kis lépésekben haladni.
3. Érzésed szerint akkor is indokolt a 300-as gyújtótávolságú objektív, ha nem "vad"fotós babérokra török, hanem háziasított állatok jobb pillanatait szeretném csak első körben megörökíteni? Konkrétan le szoktam járni egy közeli lovardába, ahol rengeteg állat és téma van.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- iPad topik
- Filmvilág
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs