Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
Igen, használom. Én a manuális objektívekre vagyok rábuzzanva, eleve eszerint választottam rendszert, és az első beruházásaim egyike volt a KatzEye. Ezt a gyári mattüveg helyére kell berakni, nem mellé. Kiveszed a gyárit, berakod ezt.
Nagyobb nem lesz a kereső, de az enyém egy kicsit világosabb lett. A gyári üveg jobban nyelte a fényt. És igen, ha nem éles a téma, akkor a prizmák szétdobják a képet. Ez alapján állítod be az élességet.
Sajnos régen, a kisfilmes gépekkel (ma fullfrém) sokkal kellemesebb volt használni a jelentősen nagyobb és világosabb kereső miatt. Kevés fényben már nehézkes lehet, olyankor én is az AF-szenzor visszajelzésére hagyatkozom.
Akkor éri meg beruházni rá, ha gyakran használsz manuális üvegeket.
Persze vannak valamivel olcsóbb megoldások is, pl. a tajvani focusingscreen.com, vagy a Haoda Fu, és vannak nagyon olcsó kínai műanyag cuccok is ebay-en. De nem véletlen, hogy sokan végül a Czicaszem mellett kötnek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs