Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Nekem is kompaktos múltam van és ott bizony élveztem a 'minden egyben' obit.
Én is készítettem statisztikát, hogy felmérjem mely fókusztávokat használtam eddig
.
Amiatt is döntöttem egy 55-200 VR mellett.A fix obi biztos frankó képminőséget biztosít, de nem leszel nagyon lekorlátozva miatta?
Azért a 150 mm nem sokkal több a 105-nél. Elképzelhető, hogy kényelemből nem nagyon fogod cserélgetni.
Nemrég voltam egy vadasparkban és a 200 mm elkelt. Szerencsére az ottani állatok hozzászoktak az ember jelenlétéhez és nem nagyon rohangáltak el. Igaz nem is tudtak a limitált hely okán.
Valamint azt is tapasztaltam, hogy a mostani gépem zoomobival, max fókusztávon is szép képet készít a kompakttal szemben. Ezzel csak azt akarom mondani (vagyis inkább feltételezem), hogy pl egy 70-300 esetében már szívesen mennél 150 mm fölé....
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.