- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
Slowman
üzenetére
ejj, én azért tudnék szeretni egy olyan, a tecsős videón látható "zajos" kombót

meglepődtem, milyen gyors a Tami fókusza, sztem ez bőven rendben van + én (a saját szintemen) nem látok problémát ha nem csendes a fókuszálás de ez szubjektív. a második videó is érdekes, látom, amit látni kell... (volt nálam egy Tamron 18-250, az lényegesen lassabb volt mint a Pentax változata). és igen, sajnos drága az 50-135, ahogy a Sigma 50-150 is az, ezért sem veszek ilyet
én már nem tudok mit hozzátenni, tök egyértelmű hogy a Canon vázak, obik legjobbjai profibbak mint a Pentax-ok (vagy a Sony-k), ha van zséd és igényed, váltani kell. aki pl. munkára használja, biztosra megy, vesz egy Canon egszámjegyű vázat és a legjobb L-es üvegeket.
azért f2.8 és f4 között van különbség, hogy reagáljak a hsz-ed elejére, DOF, kevés fényben használható alacsonyabb iso, ezek nem mindegyek. lehet hogy a Canon 70-200/4 már nyitva is világverő, de ez említett S/T-ok is bőven jók voltak, nyitva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest