Hirdetés
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve7777
csendes tag
Sziasztok
Köszi mindenkinek a segítséget. Ezt a Sigma 18-50mm-es objektívet a géppel kaptam. Igazából nem is nagyon vagyok vele megelégedve. Főleg épületek, szobrok, városi fotózásához használom. Tű éles képet még nem sikerült vele csinálnom az biztos
Viszont RAW-ban dolgozok. Utomunkánál ez hatalmas előny. Sokat lehet javítani a képeken. De visszatérve az objekívekhez, ha lecserélném a Sigmát, akkor viszon egy olyan objektív kéne, amivel at tudom fogni a számomra lényeges tartományt, a 18-200mm-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Viszont RAW-ban dolgozok. Utomunkánál ez hatalmas előny. Sokat lehet javítani a képeken. De visszatérve az objekívekhez, ha lecserélném a Sigmát, akkor viszon egy olyan objektív kéne, amivel at tudom fogni a számomra lényeges tartományt, a 18-200mm-t.