- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakaosCsirke
tag
Szia Tomi,
Koszi a tippet. Elgondolkoztam a 80-400-on de rajottem, hogy ez nem az altalam tipikusan hasznalt tartomany. Az 5x zoom az eleg hatareset, az Adik altal javasolt 28-135-os tartomany lenyegesen gyakorlatiasabb az en esetemben.
Obi csere nélkül minőségi kompromisszum lesz.
Ezzel tisztaban vagyok. Gondolkoztam nagyon pl, hogy lehet hogy valami fenyerosebb kene. De a Nagy Nikon DSLR topikban volt Lugosi kartarsnak egy viszonylag friss hozzaszolasa az 50/1.8 -as lencserol, amelyben leirja, hogy ha nem rekeszelek legalabb 4-esig akkor nem birok egy normalis portret elkesziteni a sekely melysegelesseg miatt.
Aprofalvi erzekelos kompaktrol jove, ez azert ujdonsagkent hatott ram. Ezekutan az elso bealdozando kompromisszum - a nagy fenyero - egybol meg is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest