Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iOS alkalmazások
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
kellett volna, előtte asszony akart magáról pár képet és jól letekertem hogy kisebb legyen a mélységélesség, nagyon nem szoktam még meg hogy nincs a gép tetején kvartz kijelző és a keresőben már elfelejtem nézni az értékeket
jó nagy hülyeség volt kivenni a kisebb gépekből. Mehetett volna ez f11re is nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Moza Slypod-E motoros slider / motoros monopod
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProDesk 600 G2 Mini,i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jó nagy hülyeség volt kivenni a kisebb gépekből. Mehetett volna ez f11re is nyugodtan