- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
Ha canon milcre szeretnéd őket feltekerni akkor bajban leszel. Sajna elég összevissza működnek a vázakkal. A gyártó meg nem ad ki frissítést hozzá vagy ha ki is ad nem tudod felrakni az obira mert ezek még nem dokkolhatóak.
Az ezek után kiadott obik már dokkolhatóak és jól működnek a milceken. (G2 - Sport)
Kérdésedre a válasz: személy szerint én csak a tamronnal találkoztam. Nem olyan rossz üveg. ( már ha betalál - néha back, néha frontos )
Én a helyedben gyűjtenék még és egy canon 70-200 2.8 II vennék. Tudom drága, viszont jó.
Vagy még tudom ajánlani a Tamronnak a G2-es 70-200 obiját. Nagyon szerettem. Nagyon jó a képminősége. Kellően gyors az AF is. Mondjuk beltéren futsalt fotózva 5d3 vázra csavarva zokogott
( egyszerűen nem tudta tartani a tempót a vázzal ) de átlag gyorsmozgásra bőven jó cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( egyszerűen nem tudta tartani a tempót a vázzal ) de átlag gyorsmozgásra bőven jó cucc.