- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoscoD55
tag
Sziasztok,
Elég régóta foglalkoztat már a gondolat, hogy a 70-300 utazó telémet lecserélem valami komolyabbra. Temérdek mennyiségű blogot, reviewt, videót elolvastam/megnéztem. De elértem azt a pontot, hogy minden egyes alkalommal már csak még jobban összezavaradom a sok infótól.
Nikon D7200 vázra keresnék amúgy. Pénzbeli felső összeget azért nem szeretnék írni, mert attól függetlenül is érdekelne, hogy melyik az az obi, ami szerintetek már egy akkora ugrás, hogy sokkal élvezetesebbé fogja tenni az állatok/természet (sport felé egyelőre nem mennék el) fotózását. Azért persze, valamennyire maradjunk a realitások talaján, hiszen csak amatőr/hobby szinten fotózom, szóval nem befektetés lesz.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EAFC 26
- E-book zenészeknek
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest