Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Yettel topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Azért az én szemszögemből több tanács is érkezik több megközelítésből. Egyébként se volt másig lehetőségem átvenni a gépet, meg obit venni hozzá. Azt, hogy mire kell már elengedtem, mert úgyse tudom még teljesen hogyan tudom kihasználni. Mint mondtam most már arra mentem rá, hogy inkább ha használtan veszek valami jó vételt és kipróbálom akkor majd látom mit tud és ha nem jó viszonylag büntetlenül továbbadhatom és egy másikat ugyanígy kipróbálok. Amúgy akkor erre szűkült.
Sony SEL 50mm f/1.8 OSS 65e
használt
Sony SEL-35F18 E 35mm f/1.8 OSS 104e
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest