- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Miért ne változna az 50D-vel??? Anno a mikor 20D-vel fotóztam állandóan kifagyott err99 -et írt minden baja volt a vakuval és a markolattal. Volt a 200D majd fél milkóért meg volt a 20D. A 20D csak lízingbe. Viszont nem akartam 20D-t venni mert tudtam, hogy nem biztos, hogy jól járok vele noha egy nagyon nagyon jó gép. D200-ra meg nem tellett. Ja meg megvolt már a canon bajonettes bigma több mint negyedmillióért. Bejött a 30D minden hiba javítva kicsit feltupírozva elsők között vettem meg talán. kijött a 40D u.a a hibatipusok mint a 20D-nél. és számomra kevés az a plussz a 30D után ami miatt bevállalnék egy ilyen cserét. viszont az 50D ért még ha nem is lesz olyan megbízható mint a 10D vagy a 30D akkor is be fogom vállalni mert olyan dolgokat írnak róla ami miatt már megéri a váltást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest