Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Miért ne változna az 50D-vel??? Anno a mikor 20D-vel fotóztam állandóan kifagyott err99 -et írt minden baja volt a vakuval és a markolattal. Volt a 200D majd fél milkóért meg volt a 20D. A 20D csak lízingbe. Viszont nem akartam 20D-t venni mert tudtam, hogy nem biztos, hogy jól járok vele noha egy nagyon nagyon jó gép. D200-ra meg nem tellett. Ja meg megvolt már a canon bajonettes bigma több mint negyedmillióért. Bejött a 30D minden hiba javítva kicsit feltupírozva elsők között vettem meg talán. kijött a 40D u.a a hibatipusok mint a 20D-nél. és számomra kevés az a plussz a 30D után ami miatt bevállalnék egy ilyen cserét. viszont az 50D ért még ha nem is lesz olyan megbízható mint a 10D vagy a 30D akkor is be fogom vállalni mert olyan dolgokat írnak róla ami miatt már megéri a váltást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs