Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Mivel m42es teléid vannak, és azt akarod kétszerezni, szerintem legjobban azzal jársz, ha veszel egy jobb minőségű m42es kétszerezőt. Csak találni kell. Én használtam Carl Zeiss Sonnart, egész tűrhető volt, szinte csak a fényerőcsökkenés volt zavaró (fókuszálásnál), de az meik 2xezőnél nem...A minőségen nem rontott sokat, minimálisan lett lágyabb a kép. Szerintem a nevesebb m42es gyártók 2x-ezői tökéletesek a számodra. A Mirandát én a neve alapján otthagytam volna a boltban. Szerintem keresgess. Ha találtál 300/4-et szerintem fogsz valami jobb 2x-ezőt is. Ha gondolod megnézem van-e az itteni boltban. Olyanokkal meg ne állj le vitatkozni, akiknek csak a milliós Canon csúcskategória az egyetlen alternatíva. Nem gond az, csak ha teljesen más szemszögből nézi két ember a dolgokat, hiába vitatkoztok, az eredmény olyan lesz mint az oviban. Nekünk nem telik rá, másnak igen. Nekem jó lesz a Sigma 70-200 is, meg a 24-70, azért is egy évet fogok gürizni, hát e van.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Akvarisztika
- Spórolós topik
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen routert?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest