Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
Mivel m42es teléid vannak, és azt akarod kétszerezni, szerintem legjobban azzal jársz, ha veszel egy jobb minőségű m42es kétszerezőt. Csak találni kell. Én használtam Carl Zeiss Sonnart, egész tűrhető volt, szinte csak a fényerőcsökkenés volt zavaró (fókuszálásnál), de az meik 2xezőnél nem...A minőségen nem rontott sokat, minimálisan lett lágyabb a kép. Szerintem a nevesebb m42es gyártók 2x-ezői tökéletesek a számodra. A Mirandát én a neve alapján otthagytam volna a boltban. Szerintem keresgess. Ha találtál 300/4-et szerintem fogsz valami jobb 2x-ezőt is. Ha gondolod megnézem van-e az itteni boltban. Olyanokkal meg ne állj le vitatkozni, akiknek csak a milliós Canon csúcskategória az egyetlen alternatíva. Nem gond az, csak ha teljesen más szemszögből nézi két ember a dolgokat, hiába vitatkoztok, az eredmény olyan lesz mint az oviban. Nekünk nem telik rá, másnak igen. Nekem jó lesz a Sigma 70-200 is, meg a 24-70, azért is egy évet fogok gürizni, hát e van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- Fotók, videók mobillal
- Warhammer 40.000
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest