- iPhone topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixervideo
csendes tag
Olvasgattam a topikot, illetve az egész forumot, és még neten is keresgéltem, DE mivel olyan amatőr vagyok jelenleg még sajnos az objektívek vásárlásába,és hozzáértésébe így arra gondoltam, csak felrakom ide a kérdést, aztán hátha meglesz a megfelelő válasz, olyantól aki valóban ért hozzá!
Nos, Jelenleg vásároltam egy 600D-t, és ugye az alap objektív olyan-amilyen, szerintem nem kell róla beszélnem. Én legfőképpen videó használatra keresnék objektívet, nem a fotózás a fő cél.
Ti mit ajánlotok? Olyan érdekelne, amit már érdemes emgvásárolni, de nem is 3-400 ezer, illetve nem e fölött lévő árkategóriát képvisel.
Előre is köszönöm a válaszokat, remélem hasznomra válhat ez a kérdés feltétele.. őőhm, erre a válasz !

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest