Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Nagy a keserűségem, szivesen venném a segítséget!
Vettem én egy új 17-50-es Tamit, amit D5100-on használok. Az első pár tíz fotón (itthon, jó fények mellett) volt 1-2 kép, amit kicsit backfocus-osnak éreztem, de nem volt vészes, meg gondoltam, "elnéztem" és én fókuszáltam mellé.
Viszont ma a kislányom ballagott, és a művelődési házban (nem tökéletes fény, de azért nem is rossz) 5 képből 3 jócskán mögé lőtt!
Ha jól vettem észre, akkor az 50-es végén leginkább! (holnap rendesen letesztelem.)
Hallottam már ilyenről, de nem tudom, annél az obinál mennyire szokásos, illetve mi a teendőm ilyenkor? Egyáltalán az obi hibája? Gondolom, mert Nikon üvegekkel gyakorlatilag sose lőtt még mellé a D5100...
Előre is köszönöm a segítséget/tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha jól vettem észre, akkor az 50-es végén leginkább! (holnap rendesen letesztelem.)