- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
nzxt s340-hez van olyan oldallap, ami szellőzik?
Jelenleg plexi van, de szívesen lecserélném szellőzőre. Egyáltalán ki lehet venni?köszönöm
-
Laraxior
titán
Csatlakozom ide is.. NZXT Phantom White -al
-
s912
aktív tag
Akinek s340-es háza van.. Milyen házhűtőket (lég) használ? Előre is köszönöm
-
SAABPEPE
tag
Valaki tud valamit ajánlani én a S340 fehér és Phantom 410 között vacillálok ?Vagy esetleg más termék ?
-
CptAdamica
veterán
Van esetleg valakinek Noctis 450-es háza?
-
.LnB
titán
Keresek valakit akinek van S340-es háza. Érdekelne róla pár dolog.
-
CHaooSS
őstag
Ejj ha, végignézegettem a képeket és nagyon szépek ezek a házak, lehet hagyom az itx projektek és maradok micro / atx-nél és beszerzek egy szép nzxt házat.
-
yagami01
aktív tag
válasz
nevem.senki #82 üzenetére
Nekem is beszokott Switch 810-nél... De majd akkor én is kipróbálom MrM94 megoldását.
Én is Köszönöm az infót! -
MrM94
addikt
válasz
nevem.senki #82 üzenetére
De beszokott,sajnos.
De meglehet oldani úgy hogy nem nyomod be teljesen a cagebe tartót hogy kattanjon -
nevem.senki
tag
A helyes ösvényt taposod, maradj is rajta
Csak egy kérdés! Neked nem szokott berezonálni a HDD?
Néha nekem berezeg a WD Green, nem tudom mitől már ezerszer szétszereltem, gumival kitámasztottam stb. és még mindig csinálja ha kedve szottyan. Tervezek még egy WD Red-et a közeljövőben, remélem a kettő nem fogja itt megmozgatni a házat nekem -
MrM94
addikt
válasz
nevem.senki #80 üzenetére
Tudod a helyzet az,hogy kitudja meddig marad a lap nálam,és aztán úgy járok mint a Ramokkal.Rámmaradtak kéken, a 2 vel ezelőtti konfigból ahol minden kék volt. ami csak lehetett.
Teszek be pár nosztalgia képet ha nem baj
Rendetlenséget nem kell nézni
Innen maradtak a Ramok
Itt még piros fehér kékkel, VGA is piros volt alul
590 zöld leddel.
Aztán lett egy 780refim,sehogysem fértem el a házban porosodott,nehezen szerelhető volt meghát ilyen konfighoz illik mér egy gépház is.Aztán szerelem
És sárga lappal
Volt ott pár VGA csere táp meg hűtő csere meg ilyesmik.
Most így nézek ki
-
MrM94
addikt
válasz
nevem.senki #78 üzenetére
Énis imádom.Olyan szép házad van,bárcsak nekem is ilyen lenne
Mi van a lapommal?
Miért cserélted a gyári ventiket? -
MrM94
addikt
Én így nézek most ki,bocsi a ratyi képminőségért,
-
lipi67
nagyúr
válasz
nevem.senki #71 üzenetére
-
lipi67
nagyúr
válasz
nevem.senki #65 üzenetére
Beköltözve (sajna hűtő és vga nem futotta a keretből...-egyelőre-)
-
lipi67
nagyúr
válasz
nevem.senki #65 üzenetére
köszi!
-
steewcv65
őstag
válasz
nevem.senki #66 üzenetére
Hát nem tudom,mert nekema merevlemezem nem csavarozható,csak ilyen pattintós hekemukival berakható
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Keresek Nzxt m59-hez ssd keretet!Sajnos amit kaptam a házhoz már nincs meg
Költözésnél elkeveredett!
- ha valakinek van jelezze,
- szerintem bármilyen nzxt- márkás keret jó hozzáKöszönettel
István
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
nevem.senki #61 üzenetére
Lapom nincs máég, időm..van. csak már szeretném látni..
-
lipi67
nagyúr
válasz
nevem.senki #59 üzenetére
Ez a ház sose ér ide...
Bár..kiköltekeztem, vettem 4690k-t, fsp tápot, Corsair ssd-t, Team ramokat, s elfogytam. Nem maradt lapra és hűtőre..
Pedig nagon várom már a házikót... -
lipi67
nagyúr
válasz
nevem.senki #57 üzenetére
Hali!
Oksa, csinálok majd! Azt nem tudom, hogy mikor jön meg, 7 munkanapot írtak.
Azt hizem ASrock z87ext.4 +valami i5, jó hűtő, 1 ssd (samsung)+1 hdd, s valami normális táp kerül majd bele. Játszani...kinőttem rég belőle, így elég a cpu vga-ja. -
MrM94
addikt
Na en beszallok egy 530al
Latom nagyon kihalt a topic.. -
nevem.senki
tag
Sziasztok. Tegnap sikeresen megrendeltem az új Phantom 530 midi white-omat
Izgatottan várom! -
sanyek2
senior tag
Mától Big Tower lapul a szobámban készen a Windowsra.
-
Michell
tag
Üdv!
Egy H2 ház tulajdonosa lettem.
1. Messze nem vagyok maximálisan elégedett. Hiába az ötletes megoldások, ha több csavar gyárilag be volt szakítva - kártyarögzítők, másokat pedig alig lehetett becsavarozni - alaplap tartók.
2. Az egyik első ventillátort én nem használom, a venti szabályozóját is minimumra állítottam, alapvetően alulról felfelé légáramlást igyekeztem elérni.
Ez egy Scythe Ninja hűtővel elég egyszerű, csak átakasztom a ventillátort a kívánt oldalra.
E mellé kapott még két Arctic PWM ventillátort, amelyeket sorba kötöttem, egy 14 cm-eset felülre, egy 12 cm-eset alulra. Az persze majd nyáron derül ki, mennyire hatékony így, most teljesen jók a hőfokok, a hangja pedig csak egy kicsivel nagyobb mint a másik Nexus V1 házamban dolgozó konfigurációé. -
zsoleszkai
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata egy NZXT Phantommal kapcsolatban?
Az lenne a kérdés ha fentre rakok +1 200as ventit akkor alá valahogy még be tudok e paszírozni egy 240es radit?Köszönöm!
-
Smani
senior tag
Nekem egy kis source van
-
jocek91
aktív tag
Hali! Van itt valakinek Phantom 410-e?
-
5000watt
aktív tag
Sziasztok!
Pénteken én is csatlakozom az nzxt tulajokhoz!
nzxt m59 vettem .Tapasztalatokat és az érdekelne hogy Ati illetve Nvidia kártyákból melyikek férnek bele -
Pyzoo
aktív tag
Sziasztok!
NZXT tulaj lettem!
Aki letisztult formájú mégis disegn-os házat keres és tetszik neki ez a formavilág annak ajnlani tudom. Minőségi ház, megéri az árát.
-
P.O.W.
tag
A ház már gyárilag fel van készítve a vízhűtésre. 2db 14cm -es és 4db 12cm-es ventillátort lehet beletenni. Valamint a táp alulra került.
-
P.O.W.
tag
Csatlakozom a klubhoz egy NZXT Gamma házzal. Maximálisan elégedett vagyok vele mind esztétikailag mind szerehetőség szempontjából.
-
albertboy
tag
Érdeklődnék, hogy valaki összefutott-e mostanában NZXT Rogue házzal?
Hogy hogy így elfogytak? Se Ebay, se Amazon, gyakorlatilag mintha felszívodott volna ez a típus.Most már csak használtan van esély szerezni?
-
010203
tag
Köszönöm, sikerült kiszerelni.
Még két csavar pluszba rögzítette a winchester ketrecet, kiszedtem és voálá, kint is volt a kicsike
Mégegyszer köszönöm.Amúgy valaki nem tud ilyen csúszkákat szerezni?
http://www.overclockersclub.com/reviews/nzxt_guardian_921/images/accesories1.htm
Nagyon sürgősen venném -
010203
tag
Üdv mindenkinek,
azzal a problémával fordulok ide, hogy ki szeretném takarítani a guardian 921-es házamban a ventillátorokat, de foggalmam sincs, hogy hogyan szedjem ki azt.
Íme két kép a ventillátor elhelyezkedéséről.Első
MásodikCsavarokat kicsavaroztam viszont elöl nem tudom kivenni, oldalt pedig nem fér ki. És már nagyon ráférne a takarítás.
Köszönöm.
-
-
laci666
senior tag
Hali!
Nézegettem én is ezeket csoda szép NZXT házakat.
Találtam is 2-őt.
NZXT Tempest
NZXT Lexa GreenLine Edition
Esetleg ha valaki már találkozott velűk melyiket ajánlaná. -
Szabikaa20
őstag
BOLDOG KARACSONYT MINDENKINEK!!!
-
Lucif-R
senior tag
válasz
.:Kristian:. #32 üzenetére
Hai,
Gondolom a LED-ek nem smd hanem normális ledek. Ha normál ledek akkor egy baráti újraforrasztás lehet megoldja a gondodat. Az hogy nyomod megy, nem nyomod nem megy erősen kontakt hibára utal... egy év után papirok nélkül sztem ők is ezt fogják javasolni... ezért házat nem fognak neked cserélni, előlap meg ált nem van külön.
Üdv,
-
.:Kristian:.
addikt
Azért még ne
Na szóval, nekem van egy NZXT Guardian házam, ami decemberben lesz 1 éves, a gond viszont az vele, hogy egyik nap a ház elején még mentek a ledek, másnap mikor kapcsolom be már nem működik semmi csak a HDD led.
Most jutottam el oda, hogy szétszedem. Megnéztem a kis ledeket, de ahogy láttam egyiknek sincs baja, a vezeték is jó. Ha hozzányúlok a forrasztásokhoz akkor a led felvillan, de csak addig amíg ott tartom a kezem.
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak.. ha vissza viszem az egy kicsit macerás ugyanis semmi számlát nem adtak vele amivel tudnám bizonyítani, hogy ott vásároltam. Egyedül a gépükben lehet nyilvántartva.Tippek?
-
ToBeY
nagyúr
Topic zárható egy ismerős megy párizsba március elején.
-
ToBeY
nagyúr
UP mert kell egy ilyen ház nekem
-
gerjus
senior tag
Csak nem akar valaszolni az urge na most akkor vagy nemtud angolul amit ketlek eddig minden nemet elado megoldotta elvegre mindenhova szallit, vagy nincsen kedve Ungarnba postazni !
-
ToBeY
nagyúr
UP csak hogy szem előtt legyen
-
ToBeY
nagyúr
Valaki a közelkövőbe nem megy Németbe pl?
Jobb lenne mint ebay-en keresztűl rendelni.
-
ToBeY
nagyúr
Sajnos ez az minket még mindig nem sorolnak Europához...
-
ToBeY
nagyúr
Az a röhely hogy Európa több országában van képviselete a NZXT-nek de Magyarországon sehol
[link]
-
pg012345
senior tag
ha a mi kis hazánkban is kapható lessz elérhető áron biztos veszek egyet nagyon tetszik
-
gerjus
senior tag
Hat en azert en mar rendeltem sok minent mindenhonna a vilagbol de torve, serulve meg semmi nem jott plane egyhaz eleve ugy van becsomagolva hogy ha rugdosod sem lesz baja de itt errol szo sincsen !!
itt europan belul 15 euro !
es azert a 100 dollar az nevetseges barki is mondta egy millios gitart az usabol hoznak ide 150 er nemhogy egy hazat nemetobol !!! Eppen most neztem DHL el jott volna valami aprosag
usabol az lett volna 110 dolcsi !!
de ha felsz a dologtol nem akarlak rabeszelni csak van egy kis tapasztalatom, igaz hazat meg nem hozattam de szerintem nem lenne vele gond plane hogy nem tengerentulrol jonne !!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Ja most nézem te Europában nézted gondolom ott is érvényes hogy csak országon belűl 9Euro,és ha biztonságba akarom tudni, lehet itt is egy 100 euró a posta
-
ToBeY
nagyúr
Az is jó lenne nekem ha valaki pl megy németbe és hozna nekem eggyet
[Szerkesztve] -
Tomix_33
tag
Nem rosszak az biztos....
nem hallottam még erről a márkáról
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest