- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
Azért még ne
Na szóval, nekem van egy NZXT Guardian házam, ami decemberben lesz 1 éves, a gond viszont az vele, hogy egyik nap a ház elején még mentek a ledek, másnap mikor kapcsolom be már nem működik semmi csak a HDD led.
Most jutottam el oda, hogy szétszedem. Megnéztem a kis ledeket, de ahogy láttam egyiknek sincs baja, a vezeték is jó. Ha hozzányúlok a forrasztásokhoz akkor a led felvillan, de csak addig amíg ott tartom a kezem.
Fogalmam sincs, hogy mit csináljak.. ha vissza viszem az egy kicsit macerás ugyanis semmi számlát nem adtak vele amivel tudnám bizonyítani, hogy ott vásároltam. Egyedül a gépükben lehet nyilvántartva.Tippek?
-
gerjus
senior tag
Hat en azert en mar rendeltem sok minent mindenhonna a vilagbol de torve, serulve meg semmi nem jott plane egyhaz eleve ugy van becsomagolva hogy ha rugdosod sem lesz baja de itt errol szo sincsen !!
itt europan belul 15 euro !
es azert a 100 dollar az nevetseges barki is mondta egy millios gitart az usabol hoznak ide 150 er nemhogy egy hazat nemetobol !!! Eppen most neztem DHL el jott volna valami aprosag
usabol az lett volna 110 dolcsi !!
de ha felsz a dologtol nem akarlak rabeszelni csak van egy kis tapasztalatom, igaz hazat meg nem hozattam de szerintem nem lenne vele gond plane hogy nem tengerentulrol jonne !!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest