- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Aktív témák
-
zetecR
addikt
És az miért, van, hogy ha a plotterre LPT-n küldöm az áldást, 100% CPU használat mellett szinte meghal a gép, COM1-en meg vígan szalad... ?! :F
-
Meg a HP bazisok rezidens, csillogó-villogó ''smart'' baromsága is lefogja a gépet eléggé, meg eszi is a memóriát. Tudod, ami detektálja, hogy van-e papír a nyomtatóban, meg nem fogyott-e ki a festék, meg animálgat nyomtatás közben, meg különben is. TaskManager ruley, ''End Process'' ellen kevés az orvosság. ;]
-
szasza_1
senior tag
A BIOS-ban lehet állítgatni, hogy milyen üzemmódban menjen az LPT port. Próbáld meg EPP üzemmódban. Nekem is volt régen 610C-m nekem ilyen gondom nem volt vele, sőt, a mechanikája 1000× jobb volt, mint egy-két mai tintasugaras HP nyomtatónak.
-
elttiL
senior tag
válasz
Darth_Revan #14 üzenetére
nem próbáltam még, -csak néha nyomok vele egy egy oldalt pdf-ből alaplap kiosztás, meg ilyen kis szarokat, -, már régóta megvan a patron, valami nagy térfogatú, utángyártott
-
spyki
tag
válasz
Darth_Revan #14 üzenetére
Hi! Két haverom is próbálkozott vele, bár ők a feketét töltötték fel... Az egyiknél nagyon rossz lett a dolog, a nyomtató keni a festéket a papiron mint az állat!! A másiknál csak kicsit rosszabb lett a nyomtatás minősége, de ott legalább nem kenődik... Én meg a magam részéről megveszem a gyári patront, mert sokat nem nyomtatok, viszont amikor igen, akkor azt akarom, hogy tökéletes legyen! Nyilván más dolog, hogy te sem jókedvedből próbálkozol a feltöltéssel hanem azért mert spórolni akarsz....
-
elttiL
senior tag
oké elhiszem...
ki kellene hajítanom végre ezt a szart, egyszer felemeltem a helyéről és takarítás miatt átrakltam máshová. az újbóli bekapcsolásnál és nyomtatásnál forgó fogaskkerék forog álló fogaskeréken előadást adottelő, és azótsa mindig. Egy nagy gemkapcs-al van kitámasztva a ''lapleejtő mechaniizmus'' így csak néha csinálja ezt, a szerelő se tudta, hogy most mivan... -
elttiL
senior tag
-
Cathfaern
nagyúr
Ha XP-t használsz, akkor bizony könnyen lehet, hogy kevés a memória (az XP 256 MB rammal épp hogy eldöcög. Ha erre rányomsz egy ekkora memóriazabáló dolgot, mint nyomtatás, akkor meg...). Ráadásul minél régebbi a nyomtató annál több ram kell neki (arányaiban, természetesen).
[Szerkesztve] -
elttiL
senior tag
na nehogymá egy ilyen ősrégi szarnak ne legyen elég 256mb sd ram?????? (azt hiszem a bh6-ommal is ilyen volkt, de nem esküdnék meg rá)de szerintem 64 mb-al se kellene szenvednie, szerintem az lpt port, és ahogy a nyomtatókhasználják a gázos valamiért. ha rajta van egy lcd display (tudom cpu core, temp stb kijelzésre) az folyamatosan!!! használja az lpt-t és mágse áll be... a portnál valamilyen priorítás vagy baud rate-t vagy bármi más?
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Okok lehetnek: kevés a memóriád, és mivel a mostani olcsó nyomtatóknál a rendszermemóriában kell tárolni a kinyomtattandó anyag jó részét, elfogy a rendszered alól.
Vagy: az LPT: port is megszakítást használ, ami ütközik valamelyik eszközöddel. Célszerű az LPT portot úgy beállítani (Windows 2k, XP alatt tuti, hogy lehet), hogy sose használjon megszakítást.
Sipi -
Esmein
nagyúr
Nekem is dettó ugyanez van és nagyon zavaró, de fogalmam sincs mi okozhatja.
-
elttiL
senior tag
Már marha rég óta ez van, eddig azt gondoltam, hogy így van és kész, Ha hp610c-mel, ha nyomtatok, akkor magakad minden a gépen pl zene lejátszás stb. miért van ez, lehet valamit eezzel tenni? Minden nyomtatónál ez van, a gép szerintem tök mindegy, hogy milyen egyébként 1700+. a port beállításoknál kell valamit trükközni, vagy nincs mit tenni??
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest